

Frisk Fyldt Pasta
Girasoli med ricotta, blød bladspinat og mascarpone
Lad dig friste af disse udsøgte ravioli! En overraskende fyldning, der kombinerer cremet ricotta og mascarponeost med spinat. En smuk pastadej, der giver en elegant præsentation.
- 4 Minutter Tilberedningstid
- 2 Portioner
- 247 Kalorier Per 100g
- Allerede ved den første bid lægger du mærke til konsistensen og aromaen af frisk bladspinat og ricottaens sødme. En perfekt harmoni.
INGREDIENSER
Fyld 57%: ricotta 38,5% (valle, MÆLK), spinat 10%, fuldfedt hård ost, vegetabilske fibre, stivelse, fedtfattig ost, blød ost mascarpone 5%, solsikkefrøolie, brødkrummer (hvedemel, salt, gær), vallepulver, salt, tørrede kartofler, naturlige aromaer (indeholder MÆLK), gærudtræk, sort peber, krydderier.
Pasta 43%: Hvedemel, æg 30%, durumhvedegryn.
Produced in a factory that also uses nuts, crustaceans, fish, celery and mollusks.
Allergens: see ingredients in bold.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100G
-
Energiindhold1042 kJ / 248 kcal
-
Fedt9gMættede fedtsyrer5.8g
-
Kulhydrater31gSukkerarter3.3g
-
Protein9g
-
Salt1.4g