

Pesto alla Genovese
Grøn pesto er lavet af ost og basilikum fra Ligurien-regionen i det nordvestlige Italien (Genova). Basilikum fra Ligurien er kendt for sin stærke aroma og enestående smag.ores pesto smager bedst, når den serveres kold til varm pasta eller andre italienske retter.
- / Minutter Tilberedningstid
- 2/3 Portioner
- 576 Kalorier Per 100g
- UDEN PALMEOLIE
- UDEN KONSERVERINGSMIDLER
- UDEN GLUTAMAT MED 100% NATURLIGE INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ekstra jomfruolivenolie, B.O.B.* Genovese basilikum 18%, solsikkekerneolie, vallepulver (fra MÆLK), revet ost 10% (fra MÆLK), hvedemel, smør (fra MÆLK), laktose (fra MÆLK), salt, pinjekerner 1,5%, naturlige aromaer (indeholder hvede, byg og MÆLK), hvidløg 1,2%, skummet MÆLKspulver, surhedsregulerende middel: mælkesyre, antioxidant: ascorbinsyre.
*Beskyttet oprindelsesbetegnelse
Produceret i en fabrik, der også anvender nødder, krebsdyr, fisk, selleri og bløddyr.
Allergener: se ingredienser i fed skrift . B.O.B= Beskyddet opprinnelsebetgnelse
NÄRINGSDEKLARATION PER 100G
-
Energiindhold
-
Fedt57gMættede fedtsyrer10g
-
Kulhydrater12gSukkerarter9.3g
-
Protein4.7g
-
Salt2.2g