

RAVIOLI RICOTTA & SPINACHI
Frisk ægpasta fyldt med cremet ricotta og spinat. En lækker delikatesse, der kombinerer traditionel italiensk æggepasta med et vidunderligt cremet fyld.
- 3 Minutter Tilberedningstid
- 2 Portioner
- 239 Kalorier Per 100g
Vi vil gerne have, at du skal vide, at vi bruger friske æg fra høns, der fodres med en streng plantebaseret kost uden syntetiske farvestoffer til vores pasta. Vi bruger aldrig konserveringsmidler, hydrogenerede fedtstoffer, GMO-ingredienser eller kunstige farver og smagsstoffer.
INGREDIENSER
Fyld 58%: ricotta ost 40% (valle, mælk, salt), spinat 15%, mascarpone ost, vallepulver, fløde (indeholder mælk), Parmigiano Reggiano-ost BOB*, brødkrummer (hvedemel, vand, salt, gær), solsikkeolie, salt, naturlige aromaer, hvedefibre, hvidløg. Pasta 42%: hvedemel, æg 30%, durumhvede semulje. *BOB: beskyttet oprindelsesbetegnelse. Kan indeholde nødder, fisk, krebsdyr, bløddyr, sennep, soja, selleri.ALLERGENER: se ingredienser med fed skrift.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100G
-
Energiindhold1001 kJ / 239 kcal
-
Fedt9.9gMættede fedtsyrer4.8g
-
Kulhydrater26gSukkerarter5.9g
-
Protein9.2g
-
Salt1g
-
Fibre4.9g