
Duetto svampe og Taleggio DOP ost
To farver, to smagsvarianter – for en unik smagsoplevelse! I samme pose er der to typer ravioli: brun ravioli med ægte svampe og gul ravioli med Taleggio DOP-ost.
Oplev to nye smagsvarianter!
- 3/4 Minutter Tilberedningstid
- 2 Portioner
- 279 Kalorier Per 100g
- 100% naturlige ingredienser, opskrift uden konserveringsmidler og fremstillet af friske æg.
INGREDIENSER
Frisk ægspasta med taleggio-ostfyld.
Fyld 52%: Taleggio ost BOB 30%, ricotta (valle, mælk), vegetabilske fibre, fedtfattig ost, solsikkeolie, vallepulver, mascarponeost, brødkrummer (hvedemel, salt, gær), stivelse, naturlige smagsstoffer (indeholder mælk), salt, æggehvidepulver, gærekstrakt.
Pasta 48%: Hvedemel, æg 30%, durumhvedemel.
Frisk æg og kakaopasta med svampefyld.
Fyld 52%: Svampe (Agaricus bisporus) 27,5%, ricotta (valle, mælk), vegetabilske fibre, mascarponeost, solsikkeolie, vallepulver, fedtfattig ost, tørrede kartofler, stivelse, naturlige smagsstoffer (indeholder mælk), bordsalt, persille, æggehvidepulver, tørrede svampe (Agaricus bisporus) 0,5%, løg, gærekstrakt, hvidløgspulver, skummetmælkspulver, surhedsregulerende middel: natriumbicarbonat, peber, krydderier.
Pasta 48%: Hvedemel, æg 30%, durumhvedemel, usødet kakaopulver 0,9%.
Produceret på en fabrik, der også håndterer krebsdyr, fisk, nødder, bløddyr, sennep, sojabønner, selleri.
Allergener: Se ingredienser med fed skrift.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100G
-
Energiindhold1173 kJ / 279 kcal
-
Fedt11gMættede fedtsyrer6.4g
-
Kulhydrater35gSukkerarter2.9g
-
Protein9g
-
Salt1g