Vegetarisk Cæsarsalat med haloumiost
Ingredienser
- 2 tsk citronsaft
- 50 ml ekstra jomfru olivenolie
- 1/2 fed hvidløg
- 30 g revet Parmigiano Reggiano
- Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Start med at lave Cæsardressingen ved at blande alle ingredienserne i en høj skål og purere med en stavblender, indtil dressingen bliver cremet. Smag til med salt og peber.
Del romainesalaten, og skær courgette, aubergine og haloumi i skiver på cirka 1 cm tykkelse.
Grill grøntsagerne og peberfrugten direkte på grillen.
Imens koges gnocchien på en non-stick pande.
Varm lidt smør op, og steg gnocchien ved middel varme i ca. 5 minutter, mens du rører regelmæssigt, indtil den får en gyldenbrun farve. Vend de grillede grøntsager, salat og haloumi i dressingen, og server med gnocchien.
Velbekomme!
Del romainesalaten, og skær courgette, aubergine og haloumi i skiver på cirka 1 cm tykkelse.
Grill grøntsagerne og peberfrugten direkte på grillen.
Imens koges gnocchien på en non-stick pande.
Varm lidt smør op, og steg gnocchien ved middel varme i ca. 5 minutter, mens du rører regelmæssigt, indtil den får en gyldenbrun farve. Vend de grillede grøntsager, salat og haloumi i dressingen, og server med gnocchien.
Velbekomme!
Ingredienser
Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
-
+
- 2 tsk citronsaft
- 50 ml ekstra jomfru olivenolie
- 1/2 fed hvidløg
- 30 g revet Parmigiano Reggiano
- - Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Start med at lave Cæsardressingen ved at blande alle ingredienserne i en høj skål og purere med en stavblender, indtil dressingen bliver cremet. Smag til med salt og peber.
Del romainesalaten, og skær courgette, aubergine og haloumi i skiver på cirka 1 cm tykkelse.
Grill grøntsagerne og peberfrugten direkte på grillen.
Imens koges gnocchien på en non-stick pande.
Varm lidt smør op, og steg gnocchien ved middel varme i ca. 5 minutter, mens du rører regelmæssigt, indtil den får en gyldenbrun farve. Vend de grillede grøntsager, salat og haloumi i dressingen, og server med gnocchien.
Velbekomme!
Del romainesalaten, og skær courgette, aubergine og haloumi i skiver på cirka 1 cm tykkelse.
Grill grøntsagerne og peberfrugten direkte på grillen.
Imens koges gnocchien på en non-stick pande.
Varm lidt smør op, og steg gnocchien ved middel varme i ca. 5 minutter, mens du rører regelmæssigt, indtil den får en gyldenbrun farve. Vend de grillede grøntsager, salat og haloumi i dressingen, og server med gnocchien.
Velbekomme!