Vegetarisk Cæsarsalat med haloumiost

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Let

Vegetarisk Cæsarsalat med haloumiost

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Let
Vegetarisk Cæsarsalat med haloumiost

Ingredienser

  • 2 tsk citronsaft
  • 50 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 1/2 fed hvidløg
  • 30 g revet Parmigiano Reggiano
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Start med at lave Cæsardressingen ved at blande alle ingredienserne i en høj skål og purere med en stavblender, indtil dressingen bliver cremet. Smag til med salt og peber. 

Del romainesalaten, og skær courgette, aubergine og haloumi i skiver på cirka 1 cm tykkelse. 

Grill grøntsagerne og peberfrugten direkte på grillen. 

Imens koges gnocchien på en non-stick pande. 

Varm lidt smør op, og steg gnocchien ved middel varme i ca. 5 minutter, mens du rører regelmæssigt, indtil den får en gyldenbrun farve. Vend de grillede grøntsager, salat og haloumi i dressingen, og server med gnocchien. 

Velbekomme!

Ingredienser

Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
- +
  • 2 tsk citronsaft
  • 50 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 1/2 fed hvidløg
  • 30 g revet Parmigiano Reggiano
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Start med at lave Cæsardressingen ved at blande alle ingredienserne i en høj skål og purere med en stavblender, indtil dressingen bliver cremet. Smag til med salt og peber. 

Del romainesalaten, og skær courgette, aubergine og haloumi i skiver på cirka 1 cm tykkelse. 

Grill grøntsagerne og peberfrugten direkte på grillen. 

Imens koges gnocchien på en non-stick pande. 

Varm lidt smør op, og steg gnocchien ved middel varme i ca. 5 minutter, mens du rører regelmæssigt, indtil den får en gyldenbrun farve. Vend de grillede grøntsager, salat og haloumi i dressingen, og server med gnocchien. 

Velbekomme!