Ravioli Pesto Genovese serveret med gedeost og grillet courgette

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Let

Ravioli Pesto Genovese serveret med gedeost og grillet courgette

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Let
Ravioli Pesto Genovese serveret med gedeost og grillet courgette

Ingredienser

  • 1 pakke Rana ravioli Pesto Genovese
  • 1 mellemstor courgette
  • 1 spsk neutral olie eller smør til stegning
  • 90 g gedeost
  • Kørvel
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skær courgette i skiver og steg dem i rigeligt med varm olie, indtil de er gyldenbrune, dræn dem på køkkenrulle, salt dem let og stil dem til side. Skær gedeosten i skiver.
Kog imens raviolien i en gryde med saltet vand i henhold til anvisningerne på pakken
Dræn raviolien med en hulske og læg dem på et serveringsfad, tilsæt courgette, gedeost og dryp derefter med ekstra jomfru olivenolie, hvis du vil. 
Tilsæt kørvel og generøst med friskkværnet sort peber. 
Vær så god.

Ingredienser

Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
- +
  • 1 pakke Rana ravioli Pesto Genovese
  • 1 mellemstor courgette
  • 1 spsk neutral olie eller smør til stegning
  • 90 g gedeost
  • - Kørvel
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skær courgette i skiver og steg dem i rigeligt med varm olie, indtil de er gyldenbrune, dræn dem på køkkenrulle, salt dem let og stil dem til side. Skær gedeosten i skiver.
Kog imens raviolien i en gryde med saltet vand i henhold til anvisningerne på pakken
Dræn raviolien med en hulske og læg dem på et serveringsfad, tilsæt courgette, gedeost og dryp derefter med ekstra jomfru olivenolie, hvis du vil. 
Tilsæt kørvel og generøst med friskkværnet sort peber. 
Vær så god.