Kylling med rosmarin, serveret med fyldte gnocchi og friske primeurgrøntsager

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Middelsvær

Kylling med rosmarin, serveret med fyldte gnocchi og friske primeurgrøntsager

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Middelsvær
Kylling med rosmarin, serveret med fyldte gnocchi og friske primeurgrøntsager

Ingredienser

  • 1 pakke fyldt Gnocchi med tomat og mozzarella
  • 3 Kyllingebryst
  • 10 hele grillede asparges
  • 1 rødløg
  • 8 baby gulerødder
  • 50 g olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Rosmarin og/eller timian
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skræl asparges, gulerødder og rødløg. 

Kog asparges og gulerødder i letsaltet vand, dræn vandet fra, og steg dem derefter sammen med skiver af løg på en pande med olie eller smør, indtil de får en gylden overflade. 

Krydr kyllingebrysterne, og brun dem på begge sider i en varm gryde. 

Tilbered færdigt i ovnen ved 180 °C i cirka 10 minutter, tilsæt hvidløg og rosmarin. 

Varm en spiseskefuld smør i en gryde og kog gnocchien efter pakkens anvisninger. 

Server den stegte gnocchi sammen med grøntsager og kyllingebryst, og pynt med frisk timian eller rosmarin. 

Velbekomme!

Ingredienser

Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
- +
  • 1 pakke fyldt Gnocchi med tomat og mozzarella
  • 3 Kyllingebryst
  • 10 hele grillede asparges
  • 1 rødløg
  • 8 baby gulerødder
  • 50 g olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • - Rosmarin og/eller timian
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skræl asparges, gulerødder og rødløg. 

Kog asparges og gulerødder i letsaltet vand, dræn vandet fra, og steg dem derefter sammen med skiver af løg på en pande med olie eller smør, indtil de får en gylden overflade. 

Krydr kyllingebrysterne, og brun dem på begge sider i en varm gryde. 

Tilbered færdigt i ovnen ved 180 °C i cirka 10 minutter, tilsæt hvidløg og rosmarin. 

Varm en spiseskefuld smør i en gryde og kog gnocchien efter pakkens anvisninger. 

Server den stegte gnocchi sammen med grøntsager og kyllingebryst, og pynt med frisk timian eller rosmarin. 

Velbekomme!