Kylling med rosmarin, serveret med fyldte gnocchi og friske primeurgrøntsager
Ingredienser
- 1 pakke fyldt Gnocchi med tomat og mozzarella
- 3 Kyllingebryst
- 10 hele grillede asparges
- 1 rødløg
- 8 baby gulerødder
- 50 g olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Rosmarin og/eller timian
- Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Skræl asparges, gulerødder og rødløg.
Kog asparges og gulerødder i letsaltet vand, dræn vandet fra, og steg dem derefter sammen med skiver af løg på en pande med olie eller smør, indtil de får en gylden overflade.
Krydr kyllingebrysterne, og brun dem på begge sider i en varm gryde.
Tilbered færdigt i ovnen ved 180 °C i cirka 10 minutter, tilsæt hvidløg og rosmarin.
Varm en spiseskefuld smør i en gryde og kog gnocchien efter pakkens anvisninger.
Server den stegte gnocchi sammen med grøntsager og kyllingebryst, og pynt med frisk timian eller rosmarin.
Velbekomme!
Kog asparges og gulerødder i letsaltet vand, dræn vandet fra, og steg dem derefter sammen med skiver af løg på en pande med olie eller smør, indtil de får en gylden overflade.
Krydr kyllingebrysterne, og brun dem på begge sider i en varm gryde.
Tilbered færdigt i ovnen ved 180 °C i cirka 10 minutter, tilsæt hvidløg og rosmarin.
Varm en spiseskefuld smør i en gryde og kog gnocchien efter pakkens anvisninger.
Server den stegte gnocchi sammen med grøntsager og kyllingebryst, og pynt med frisk timian eller rosmarin.
Velbekomme!
Ingredienser
Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
-
+
- 1 pakke fyldt Gnocchi med tomat og mozzarella
- 3 Kyllingebryst
- 10 hele grillede asparges
- 1 rødløg
- 8 baby gulerødder
- 50 g olivenolie
- 1 fed hvidløg
- - Rosmarin og/eller timian
- - Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Skræl asparges, gulerødder og rødløg.
Kog asparges og gulerødder i letsaltet vand, dræn vandet fra, og steg dem derefter sammen med skiver af løg på en pande med olie eller smør, indtil de får en gylden overflade.
Krydr kyllingebrysterne, og brun dem på begge sider i en varm gryde.
Tilbered færdigt i ovnen ved 180 °C i cirka 10 minutter, tilsæt hvidløg og rosmarin.
Varm en spiseskefuld smør i en gryde og kog gnocchien efter pakkens anvisninger.
Server den stegte gnocchi sammen med grøntsager og kyllingebryst, og pynt med frisk timian eller rosmarin.
Velbekomme!
Kog asparges og gulerødder i letsaltet vand, dræn vandet fra, og steg dem derefter sammen med skiver af løg på en pande med olie eller smør, indtil de får en gylden overflade.
Krydr kyllingebrysterne, og brun dem på begge sider i en varm gryde.
Tilbered færdigt i ovnen ved 180 °C i cirka 10 minutter, tilsæt hvidløg og rosmarin.
Varm en spiseskefuld smør i en gryde og kog gnocchien efter pakkens anvisninger.
Server den stegte gnocchi sammen med grøntsager og kyllingebryst, og pynt med frisk timian eller rosmarin.
Velbekomme!