Hverdagsgnocchi serveret med små, friske grønne ærter

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Let

Hverdagsgnocchi serveret med små, friske grønne ærter

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Let
Hverdagsgnocchi serveret med små, friske grønne ærter

Ingredienser

  • 1 pakke RANA fyldt Gnocchi med Prosciutto
  • 3 gulerødder
  • 150 g ærter
  • 1 courgette
  • 60 g revet parmesanost
  • 30 g smør
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Ærterne blancheres kort i letsaltet vand. Rens og skær grøntsagerne i stave, blancher dem også i letsaltet vand, dræn dem og steg dem derefter på en pande med olie eller smør. Smelt smørret i en separat gryde, tilsæt gnocchien og steg ved middel varme under hyppig omrøring i cirka 5 minutter, indtil gnocchien får en gylden farve. Anret gnocchien sammen med de letkogte grøntsager og drys rigeligt med revet parmesanost på toppen. 

Velbekomme!

Ingredienser

Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
- +
  • 1 pakke RANA fyldt Gnocchi med Prosciutto
  • 3 gulerødder
  • 150 g ærter
  • 1 courgette
  • 60 g revet parmesanost
  • 30 g smør
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Ærterne blancheres kort i letsaltet vand. Rens og skær grøntsagerne i stave, blancher dem også i letsaltet vand, dræn dem og steg dem derefter på en pande med olie eller smør. Smelt smørret i en separat gryde, tilsæt gnocchien og steg ved middel varme under hyppig omrøring i cirka 5 minutter, indtil gnocchien får en gylden farve. Anret gnocchien sammen med de letkogte grøntsager og drys rigeligt med revet parmesanost på toppen. 

Velbekomme!