Grillet laks serveret med fyldt gnocchi og avocado
Ingredienser
- 1 pakke Rana fyldt Gnocchi med spinat og mozzarella
- 200 g grillet laks i skiver
- 1 avocado
- 1 rødløg
- 1 frisk chilipeber
- 2 limefrugter
- 30 g persille
- 30 g smør
- Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Skær avocadoen i halve, fjern kernen og øs kødet ud med en ske. Skær avocadokødet i tern. Skræl og hak rødløget fint, hak persillen og skær chilipeberen i tynde skiver.
Bland avocado, løg og persille med saften fra en lime, og smag til med salt og peber.
Steg lakseskiverne hurtigt ved høj varme i en gryde på begge sider og stege færdigt i ovnen ved 180° i 6 minutter.
Smelt smørret i en non-stick pande og tilsæt gnocchi. Steg gnocchi ved middel varme i 5 minutter, vend dem regelmæssigt, indtil de får en gyldenbrun overflade. Server gnocchien med lakseskiver og avocadosalat, pynt med limebåde og persille.
Velbekomme!
Bland avocado, løg og persille med saften fra en lime, og smag til med salt og peber.
Steg lakseskiverne hurtigt ved høj varme i en gryde på begge sider og stege færdigt i ovnen ved 180° i 6 minutter.
Smelt smørret i en non-stick pande og tilsæt gnocchi. Steg gnocchi ved middel varme i 5 minutter, vend dem regelmæssigt, indtil de får en gyldenbrun overflade. Server gnocchien med lakseskiver og avocadosalat, pynt med limebåde og persille.
Velbekomme!
Ingredienser
Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
-
+
- 1 pakke Rana fyldt Gnocchi med spinat og mozzarella
- 200 g grillet laks i skiver
- 1 avocado
- 1 rødløg
- 1 frisk chilipeber
- 2 limefrugter
- 30 g persille
- 30 g smør
- - Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Skær avocadoen i halve, fjern kernen og øs kødet ud med en ske. Skær avocadokødet i tern. Skræl og hak rødløget fint, hak persillen og skær chilipeberen i tynde skiver.
Bland avocado, løg og persille med saften fra en lime, og smag til med salt og peber.
Steg lakseskiverne hurtigt ved høj varme i en gryde på begge sider og stege færdigt i ovnen ved 180° i 6 minutter.
Smelt smørret i en non-stick pande og tilsæt gnocchi. Steg gnocchi ved middel varme i 5 minutter, vend dem regelmæssigt, indtil de får en gyldenbrun overflade. Server gnocchien med lakseskiver og avocadosalat, pynt med limebåde og persille.
Velbekomme!
Bland avocado, løg og persille med saften fra en lime, og smag til med salt og peber.
Steg lakseskiverne hurtigt ved høj varme i en gryde på begge sider og stege færdigt i ovnen ved 180° i 6 minutter.
Smelt smørret i en non-stick pande og tilsæt gnocchi. Steg gnocchi ved middel varme i 5 minutter, vend dem regelmæssigt, indtil de får en gyldenbrun overflade. Server gnocchien med lakseskiver og avocadosalat, pynt med limebåde og persille.
Velbekomme!