Fylld gnocchi med somrig tzatziki och mynta
Ingredienser
- 1 pakke fyldt gnocchi med tomat og mozzarella
- 4 dl græsk yoghurt
- 1 agurk
- 3 kviste frisk mynte
- 4 fed hvidløg
- Saften fra en halv citron
- 1 teskefuld honning
- Ekstra jomfru olivenolie
- Salt og peber efter smag
START MADLAVNINGEN
Start med at vaske, skrælle og rive agurken til tzatzikien.
Pres derefter agurkeriven gennem en fin sigte ved hjælp af bagsiden af en ske for at fjerne overskydende væske.
Bland olivenolie, citronsaft og honning sammen med græsk yoghurt i en skål.
Riv hvidløgsfeddene og tilsæt dem.
Hak mynten fint og vend den i saucen.
Steg de fyldte gnocchi på en non-stick pande efter pakkens anvisninger.
Server som en appetitvækker, forret eller et let måltid på en varm sommerdag.
Velbekomme!
Pres derefter agurkeriven gennem en fin sigte ved hjælp af bagsiden af en ske for at fjerne overskydende væske.
Bland olivenolie, citronsaft og honning sammen med græsk yoghurt i en skål.
Riv hvidløgsfeddene og tilsæt dem.
Hak mynten fint og vend den i saucen.
Steg de fyldte gnocchi på en non-stick pande efter pakkens anvisninger.
Server som en appetitvækker, forret eller et let måltid på en varm sommerdag.
Velbekomme!
Ingredienser
Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
-
+
- 1 pakke fyldt gnocchi med tomat og mozzarella
- 4 dl græsk yoghurt
- 1 agurk
- 3 kviste frisk mynte
- 4 fed hvidløg
- - Saften fra en halv citron
- 1 teskefuld honning
- - Ekstra jomfru olivenolie
- - Salt og peber efter smag
START MADLAVNINGEN
Start med at vaske, skrælle og rive agurken til tzatzikien.
Pres derefter agurkeriven gennem en fin sigte ved hjælp af bagsiden af en ske for at fjerne overskydende væske.
Bland olivenolie, citronsaft og honning sammen med græsk yoghurt i en skål.
Riv hvidløgsfeddene og tilsæt dem.
Hak mynten fint og vend den i saucen.
Steg de fyldte gnocchi på en non-stick pande efter pakkens anvisninger.
Server som en appetitvækker, forret eller et let måltid på en varm sommerdag.
Velbekomme!
Pres derefter agurkeriven gennem en fin sigte ved hjælp af bagsiden af en ske for at fjerne overskydende væske.
Bland olivenolie, citronsaft og honning sammen med græsk yoghurt i en skål.
Riv hvidløgsfeddene og tilsæt dem.
Hak mynten fint og vend den i saucen.
Steg de fyldte gnocchi på en non-stick pande efter pakkens anvisninger.
Server som en appetitvækker, forret eller et let måltid på en varm sommerdag.
Velbekomme!