Cremet skål gnocchi

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Let

Cremet skål gnocchi

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Let
Cremet skål gnocchi

Ingredienser

  • 1 pakke fyldt gnocchi, skinke og mozzarella
  • 150 g bacon
  • 1 courgette
  • 200 g svampe
  • 1 dl fløde
  • 30 g smør
  • 20 g revet parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g persille
  • Olie
  • Salt & Peber

START MADLAVNINGEN

Begynd med at rense svampene og skær dem i tynde skiver. 

Steg skiverne i olie sammen med salt, hvidløg og persille. 

Rens courgetten, skær den i skiver og steg dem på en pande, indtil de får en gyldenbrun farve. 

Skær bacon i mindre stykker og steg det langsomt ved lav varme, til det bliver sprødt og gyldent. 

Smelt en smørklat i en non-stick pande og tilsæt gnocchi. 

Steg gnocchien ved medium-høj varme, vend jævnligt, indtil den er gylden, hvilket tager cirka 5 minutter. 

Varm fløden op, og rør revet parmesan i, indtil den er smeltet. 

Anret gnocchi sammen med svampe, courgette og bacon på en tallerken, og hæld saucen over for en cremet konsistens. 

Afslut med et drys persille efter eget valg. 

Velbekomme!

Ingredienser

Changing servings will update the ingredient list below.
Antal portioner
- +
  • 1 pakke fyldt gnocchi, skinke og mozzarella
  • 150 g bacon
  • 1 courgette
  • 200 g svampe
  • 1 dl fløde
  • 30 g smør
  • 20 g revet parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g persille
  • - Olie
  • - Salt & Peber

START MADLAVNINGEN

Begynd med at rense svampene og skær dem i tynde skiver. 

Steg skiverne i olie sammen med salt, hvidløg og persille. 

Rens courgetten, skær den i skiver og steg dem på en pande, indtil de får en gyldenbrun farve. 

Skær bacon i mindre stykker og steg det langsomt ved lav varme, til det bliver sprødt og gyldent. 

Smelt en smørklat i en non-stick pande og tilsæt gnocchi. 

Steg gnocchien ved medium-høj varme, vend jævnligt, indtil den er gylden, hvilket tager cirka 5 minutter. 

Varm fløden op, og rør revet parmesan i, indtil den er smeltet. 

Anret gnocchi sammen med svampe, courgette og bacon på en tallerken, og hæld saucen over for en cremet konsistens. 

Afslut med et drys persille efter eget valg. 

Velbekomme!